Двулицеви матраци

phone call 3  088 912 70 70

Матрак Флекс Баланс

 
   
 
 
бърза доставка  този продукт се предлага с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
 
 
Двулицев матрак Флекс Баланс е част от колекция 2018 на българските производители - матраци Блян. Моделът е изработен от характерната и патентована от производителя BodyCare® пяна. Материалът е с висока степен на твърдост, което създава по-голяма ортопедичност, стабилност и правилна позиция по време на сън. BodyCare® пяната е с отворена клетъчна структура, благодарение на което в ядрото на матрака непрекъснато навлиза въздух и се елиминира възможността от появата на влага. Освен това, прорезните канали в ядрото, създават лек и приятен пружиниращ ефект без да има пружини, което го прави още по-комфортен. Матрак Флекс Баланс разполага с 3D мрежа, допринасяща за още по-голяма циркулация на въздуха. Дамаската е преминала антибактериална и антиакарна обработка и гарантира свежа среда за сън.
 
  • Височина на матрака: 20 см
  • тип на калъфа: борд, луксозна плетена дамаска
  • материал: Ядро от Body Care® пяна, 3D мрежа по борда
  • степен на твърдост: твърд
  • гаранция: 5 години
 
Обявената цена е в български лева, включва ДДС и важи при получаване на стоката от нашия централен обект /Стара Загора, булевард "Цар Симеон Велики", кв. Железник/.
 
Ако желаете да получите стоката на домашен адрес в България е необходимо да направите заявка, за да може да ви се изчисли точната сума за доставката, по обемното тегло на пратката. Стойността на поръчката се предплаща, на база издадена фактура. Всички пратки се изпращат със застраховка по куриер (Еконт) за сметка на получателя. В цената на доставката не влиза качване или монтаж на поръчаните изделия.
Производител: Матраци Блян
Изберете размер:
Височина:
Изберете:
Степен на твърдост:
Цена: 382.00 лв.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.